COVID-19 PROTOKOL ZA ODRZAVANJE ZDRAVLJA

COVID-19 Homeopatija i fitoaromaterapija, prevencija i zaštita

Upute za održavanje zdravlja i imuniteta bazirane su na osnovu iskustva s pacijentima, koje sam provela pripremajući se za ovo razdoblje. Rijec je i o pacijentima s kroničnim, autoimunim bolestima i osobama koje su prošle protokole onkoloskih lijecenja. Ti lijekovi su pripravljeni kao pojedinacni ili kombinacije homeopatskih lijekova, biljnih ekstarakata kao fitoterapija i esencijalnih etericnih ulja. Imamo jedno zadovoljstvo dobrog stanja i zdravlja, i većina i dalje iz predostroznosti nastavlja uzimati ove terapije u svrhu svog osnovnog liječenja i održavanja imuniteta.

Vjerujem da svi koji su ulagali u svoje zdravlje zadnjih mjeseci, bez obzira čak i dijagnoze s kojima su došli, mogu osjetiti da su izašli iz slabosti i osjetljivosti, te da su pripremljeni na rizike prisutne epidemije.
Svi lijekovi koji potiču detoksikaciju i osnazuju limfni sustav, te djeluju na adaptogenost imuniteta su dobro došli kao thuja, rhustox, echinacea, silicea, ceanothus, calcium phosphoricum, ferrum phosphoricum, calcium flouratum, zmijski i drugi zivotinjski lijekovi lachesis ... mogu biti od pomoći u ovim infekcijama, viscum album ( imela), cortex quercus ( hrast ), sulfur u nižim potencijama ...
Kao fitoterapija dumbir, kurkuma, crni ribiz, ehinacea, spirulina, imela, kopriva, astragalus, čempres ...
Esencijalna etericna ulja ravensara, eukaliptus, limun, naranca, cempres, mazuran, cimet, lavanda, mira, ruzmarin ... u difuzeru za održavanje zdravog prostora. Ulja se mogu aplicirati direktno na kozu, neznatno malo u blizini sluznica, kao najbolja maska. Ipak, treba paziti zbog moguce iritacije. Najdragocjenije u primjeni esencijalnih ulja je da dovode kisik u nasa tkiva i stanice, i tako osnazuju imunitet protiv virusa. Virusi gripe obično imaju nižu frekfenciju 50-60 MHz, i gore navedena ulja u višoj skali mogu podići frekfenciju naseg tijela i tako zaštititi od obolijevanja. Neka ulja nize frekfencije kao vrsta tamjana boswelia sacra su posebno snažna kao zaštita i lijek. Sva ulja i prirodni lijekovi dobiveni iz smola, mogu biti korisni kod ovih infekcija. Ulje origana, cimeta, crnog kima, klincica, limuna, narance, sibirskog cedra, grozda, mazurana, ... ako se uzimaju oralno mogu biti najbolja prevencija. Zaštita i zdravlje probavnih sluznice od patogena, u ovom trenutku je jako bitna za imunitet. Ulja su sposobna osloboditi istovremeno probavni trakt od toksina i patogena. Dragocjena ulja ruza ( jako visoka frekfencija 320 MHz ), tamjan, nar, grozde, kostice marelice, smilje, maslina, mandarina, lavanda, smokva ... u prirodnoj kozmetici za lice, tijelo, kosu, posebno za ruke, također su zaštita.

Što ako osjetimo neke respiratorne simptome? Mogu pomoći prirodni lijekovi da se spriječi razvoj bolesti, i ne moramo biti zaraženi virusom ... nastavak u sljedećem članku

povratak02. 04. 2020.     23:16:08

COVID-19  Homeopatija i fitoaromaterapija, prevencija i zaštita
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2024. Homeopatsko savjetovalište