COVID-19 PROTOKOL ZA ODRZAVANJE ZDRAVLJA

Trenutak neizvjesnosti, neinformiranosti i neznanja

U ovom nezavidnom trenutku covjecanstva vladaju dvije sile SARS COVID-19 i strah, dovodeći u pitanje bitne mitove modernog svijeta, napredna znanja i medicinu, i demokraciju kao pravo na istinu. Koliko se COVID-19 , kao naziv i simbol za bolest koja se ipak pojavila još u studenom 2019., frekfentno vrti u svim medijima, toliko se čini da se virus širi linearno u razvijenom i siromašnom svijetu. Naizgled precizna, ipak informativno siromašna i netočna statistika, ne govori previše o samoj bolesti ... na koje se sve načine prenosi, modaliteti bolesti i već neki protokoli u liječenju, podaci o umrlima su zastrašujući i neselektivni ( onkoloski bolesnici, starije osobe, razne druge statistike ... nemaju podlogu za iformaciju o COVID-19). Ima konačnu svrhu uvesti ljude u masovni strah i histeriju bespomocnosti! Strah je rigidno stanje svijesti ili medij koji odgovara vibraciji i psihi ovog virusa, koji je programiran da se širi. Tada ljudi nesvjesno rade greške i izlažu opasnosti zaraze ( masovno grupiranje kod nabavki zaliha, psihoza mentalne koncentracije na vijesti i informacije svake vrste ... ) ili suprotno samozasticujuce mjere i izolacija, bijeg, ignoriranje ... od svih i svega. Strah i takvo ponasanje potkopavaju osnovni minimum integriteta potrebnog za inteligentno funkcioniranje, na taj način i integritet samog imuniteta.

Priroda virusa je prilagodba, i to će se vidjeti od populacije do populacije kako se bude širio. O tome nema bitnih podataka i to će se naknadno izucavati, jer su stanje i stanje zdravlja od države do države različite. Odgovori će biti istovjetni, zato mjere moraju biti kritično osjetljive na stanje, trenutak i intenzitet, da se ne ugrozi minimum integriteta za funkcioniranje društva kroz faze širenja bolesti. Izostaje logična suradnja i pomoć između država EU, dok se otvaraju neke neočekivane podrške i konkretna pomoc država i neslicnih društvenih uređenja? Tako da će biti još iznenadenja. Priroda virusa je inače prevrtljiva i teško selektivna!

Tipični modus vivendi modernog svijeta je frekfentnost i ekspanzija, koja u mnogim segmentima nema realnu i sadrzajnu vrijednost. Nametnuta vrijednost svega postiže se neumitnim tržišnim i vrijednostima koje kreira medijska frekfentnost. Nedostaje i moderan svijet nije još ušao u rafiniranu fazu, jer su još na snazi prljave i neprociscene strategije i tehnologije. Način prehrane i intenzitet života, koji prijete da unište ljudsko zdravlje i prirodne omjera resursa i ravnoteže na planeti. Jedno nasilje u industriji prehrane, koje se provodi nad resursima živih bića kao kreiranje novih vrsta biljaka i životinja, iskorištavanje tla, vode, zagađivanja svake vrste... u svrhu brzine i količine hrane, stvara prijemcivost na viruse. Nase tijelo, koje ipak ne detektira takve namirnice i ne absorbira kao hranu, više kao toksine, nema ni sposobnost eliminacije istog. Jednostavno postajemo podoban medij za patogene svake vrste gljivice, parazite, bakterije i viruse.

Sabitost i koncentracija te energije, stvara i psihičke probleme kroz slabost, nepotpunost, i nemir koji traži ekspanziju. Ekspanzija koja se opet manifestira na suprotan način, kroz narcisoidnost ( 24-satna zaokupljenost i optrecenost sobom ) i netrpeljivost na svakog i sve što ne služi i ne hrani tu energiju. To su dosta nestabilne, ali zilave energije zbog inteligencije prilagodbe. Moderne tehnologije ( mob, kompjutori, uređaji i instrumenti ... ) s kojima se svakodnevno služimo kreiraju slicno. Način na koji su već 3-4 generacije djece zdravstveno kultivirane kroz nepoznate i po zdravlje neizvjesne programe cijepljenja. Takoder, propagirano cijepljenje protiv gripe .. dokazano je kada takve osobe razviju respiratorne simptome, da je daleko kompleksnije stanje, dulje traje i ponavlja se mjesecima od jeseni do ljeta? Prekomjerne potreba i žudnje za konzumacijom svega ponuđenog od hrane, lijekova i iskustava svake vrste ... kojima u konačnici po prirodi nismo dorasli proživjeti i probviti , ipak nas nadmašuju. Umjesto generacija životnog napretka ( zbog zaista naprednih tehnologija ) i izobilja, postajemo zrtvena grupa izvan svake kontrole. Čini se kao zamka u koju smo sami sebe doveli? Ili ipak ne, možda je rijec o inerciji stalne promjene koja rastapa esenciju, potrebnu za stabilan integritet na svim razinama bića i društva. Reklo bi se, program bez programa!

Nase moderne bolesti ishod su toga, i imaju u povijesti nastanka i razvoja bolesti kao uzrok herpes, herpes zoster, HPV, Epstein Barr, Cytomegalo virus ... moguće da su samo ovovremeni modaliteti virusa i zaraza od kojih su se razboljevale i protresle prethodne generacije. Imunitet kojeg su okupirali virusi, istovremeno nema odgovor na bakterijske upale i takva stanja je kompleksno liječiti. Čini se da se nešto događa i kod ove epidemije. Jedna nelagoda u svemu je izostanak znanstvenog promišljanja, i kreira se jedna neizvjesnost i napetost vezano za lijek i cjepivo. Ili su i laboratoriji koji istražuju viruse, zasutjeli pred ovim misterijem, koji se čini ipak tako programiran i kontroliran, da odradi svoje do kraja.

U drugim tekstovima više .... COVID-19 Protokol i upute za održavanje dobrog zdravlja i imuniteta, viitalnosti i dobrog stava u ovim tjednima! COVID-19 Homeopatija i fitoterapija

povratak01. 04. 2020.     17:41:35

Trenutak  neizvjesnosti, neinformiranosti i neznanja
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2023. Homeopatsko savjetovalište