ISCJELJUJUĆI ENERGETSKO - HOMEOPATSKI TRETMANI

ISCJELJUJUĆI ENERGETSKO - HOMEOPATSKI TRETMANI

Tretman je kombinacija homeopatskog pregleda i liječenja, te niz tehnika iscjeljivanja dodirom sukladno energetskom labirintu tijela (TCM ), djelomično poput shiatsua i tretmana kralježnice prema principima subluksacije kralježnice.

Uvid u pacijentovo stanje postiže se detaljnim razgvorom s pacijentom i dijagnostikom prstima prvenstveno u zonama leđa, prsišta i glave. Ova metoda pomaže i terapeutu i pacijentu dokučiti mjesta boli i energetstske blokade najbitnijih organa u tijelu i povezati ih s trenutnim i od prije zatomljenim, te naslijeđenim ozljedama i traumama.

Cijeli treman je za osobu jedan ujedno složen i suptilan doživljaj, jer pomaže da se spontano, bez napetosti i svojim riječima izrazi o sebi. Uz naknadan ili istovremen tretman rukama, na najnježniji i čaroban način, osoba doživi otpuštanje teških emocija i i njihovih otisaka u vlastitom tijelu u vidu blokada, izmjeničnih napetosti i mlohavosti mišića i težih ukliještenja i ukočenosti. Bez grubih i naglih pokreta i bolnih istezanja, uz minijaturan rad prstima i pripremu tijela na otpuštanje i opuštanje, doživi se moćnije i dublje iscjeljenje. Nestaju bolovi i neugodne senzacije na posebnim mjestima, ali se energetski dodiruju i "masiraju" odgovarajući unutarnji organi. Na ovaj način tijelo trajnije "zapamti" novo, bolje i zdravije stanje. Kao najvažnije, oslobođenje od neke teške emocije, zarobljenosti, odnosa, straha i svega što nas tišti, a što je trenutno ili već kratko ili dugo zatomljeno u našim tkivima i organima.

Kome pomažu ovi tretmani?
Posebno su okrepljujuća snaga i podrška za slabe i iscrpljene osobe nakon težih bolesti, zahvata, dugotrajne slabosti i slabosti najbitnijih organa u prsištu, crijeva, jetre, urinarnog trakta. Pacijenti čak vrlo brzo osjete na nivou organa povratak energije, topline i poboljšanu funkciju. Za odrasle osobe i djecu koji imaju simptome povezane povezane s neurološkim stanjem kao nemir, nesanica, glavobolje ... kod multiple i parkinsa, depresije i demencije, te autizma i hiperaktivnosti kod djece, ovi tretmani duboko opuštaju i ujedno stimuliraju cijelo biće i zbog toga su pacijentu poseban doživlja.

Dovoljno je da osoba ima udobnu i mekanu odjeću na sebi i neuvezanu kosu, i bude bez nakita i metala.I kao najvažnije da podari sebi pažnju i vrijeme, te povjerenje terapeutu. Cijela seansa, pregled i tretman dodirom odvijaju se odvojeno ili istovrmeno, potraje od jedan do dva sata. Izrazito je idividualna na sve načine, što ovisi o trenutnom stanju pacijenta i njegovoj duhovnoj, emotivnoj i fizičkoj spremnosti. Ne ide se grubo preko emotivnih i mentalnih granica, kao ni preko granica boli i izdržljivosti cijelog tijela, i u stanja u koja pacijent trenutno ne može ući i koja ne može potpuno doživjeti.

Moji osobni motivi da pacijentima pomognem i na ovaj način temelje se na dosadašnjoj 10-godišnjoj homeopatskoj praksi, te na osobnim iskustvima kroz više od dvije decenije uponog rada na sebi, osobnom duhovnom razvitku i očuvanja vlastitog zdravlja. Dodatno, u posljednih nekoliko godina ušla sam u čarobni i bogati svijet fitoterapije i počela prepisivati sa zdovoljstvom ove čiste, prirodne, i učinkovite lijekove. Zatim, inspirativan susret i iskustvo sa shiatsuom kao metodom iscjeljivanja dodirom, kao i praćenje novih znanstevnih spoznaja o genomu, o njegovoji kvantnoj i prirodi i dinamičnosti cijelog našeg bića. Nakon tisuća ispričanih životnih priča mojih pacijenata ... ostaje bitna i holistička spoznaja potrebe liječenja cijelog bića u nama, i dokučiti u nama ono što je zdravo i potpuno, i što daje cjelovito zdravlje. Jer, sve je bitno i sveto u čovjeku, i ne smijemo odustati od želje za dobrim zdravljem i osjećajem zadovoljstva i životne sreće. Bitni principi, matrice i veliki potencijali su već dijelom urođeni, i liječenje je put od trenutnog nesklada prema skladu i konsonanciji našeg bića. Nove spoznaje i energetski trenutak daju nam nadu i pozivaju svakog pojedinca na razvoj i življenja prema najetičnijim principima svetosti života.povratak06. 02. 2017.     18:38:18

ISCJELJUJUĆI ENERGETSKO - HOMEOPATSKI TRETMANI
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2024. Homeopatsko savjetovalište