KRONIČNE BOLESTI

HOMEOPATIJA I LIJEČENJE KRONIČNIH BOLESTI

Različiti, neugodni i uznapredovali simptomi i slabosti javljaju se već u sve ranijoj životnoj dobi i niz je razloga i prednosti koje pruža homeopatija u njihovom liječenju.
Homeopatsko liječenje podrazumijeva cjelokupan opravak što podrazumijeva opravak najbitnijih sustava probavnog i urinarnog, a time i imuniteta, nevezano o kojem je kroničnom oboljenju riječ. Ujedno se ovakvim terapijma izbjegavaju neminovne nuspojave usljed uzimanja antibiotika, hormona, analgetika i drugih lijekova, posebno funkcionalna oštećenja jetre. Naglasila bih kao bitno za djecu i mlađe osobe kako bi se smanjile predispozicije za razvoj šećerne bolesti koja se javlja u sve ranijoj dobi.

Nažalost, većina pacijenata se odluči za homeopatiju kada su iscrpili sve mogućnosti konvencionalnog liječenja i kada je njihovo stanje prilično složeno i spomenute nuspojave ometaju svakodnevno življenje ( bolovi i nepodnošenje hrane, i općenito iritacije sluznica, premještanje simptoma na druge organe i sustave, debljina i metabolička usporenost, umor i slabost, uporni bolovi i trpljenje koji mijenjaju raspoloženje, strah od bolesti, oslabljena radna sposobnost i niz drugih neugodnih proživljavanja ).
Homeopatske terapije su vrlo učinkovite i ublažavaju niz neugodnih akutnih stanja, o čemu je više rečeno u poglavlju o akutnim stanjima.
Najveći dosezi homeopatskog liječenja su ipak dublji i cjelovitiji oporavak i fizičkog i emotivno mentalnog stanja – bitne promjene cijelog stanja i zadovoljstvo koje osjećaju pacijenti koji su bili uporni u liječenju. Pored subjektvnog osjećaja poboljšanja stanja, sva liječenja podvrgnita su dijagnostičkim pretragama koje to moraju potvrditi.


povratak28. 05. 2012.     09:51:19

HOMEOPATIJA I LIJEČENJE KRONIČNIH BOLESTI
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2024. Homeopatsko savjetovalište