NOVOSTI

GEOMETRIJA TIJELA - UVOD U ENERGETSKO POLJE

Tretmani koji su dio holističkog liječenja, i koje sam zajedno s brojnim pacijentima napravila na tisuće puta, izrodili su jednu potrebu da se na temelju spoznaja i iskustva pretoče u jednu djelotvornu geometriju tijela ili vježbanje.
Ovdje ne bih detaljnije opisivala sve razine tretmana od tjelesne mehanike i namještanja kralježnice, zglobova i kostiju glave, duboke neurološke deblokade na razini cijelog bića, energetske deblokade i uspostavljanje protoka, otpuštanje emocionalnih i psihičkih stresova i zapisa .... i jedno više otvaranje svijesti i svjesnosti tijela što se dosegne nizom tretmana. Također, ne bih objašnjavala zašto je to zaista moguće i da je to dio neke naše više inteligencije, i što se ne može sažeti u ovakvom informativnom članku. Ta jednostavna složenost koja ima svoje zakone, zaslužuje ipak da je se objasni s više strana koje opet govore o istom. Nadam se nekom sabiranju i skladu svega potrebnog da se pretoči u jednu razumljivu knjigu.
Cijelo materijalno postojanje, čija smo cjelina, odslikava neku svoju geometriju, koja nije statična i čini se kao da samu sebe namješta do nekog najboljeg ili optimalnog položaja. Tako je i naše tjelesno postojanje u kojem je sadržano cijelo naše biće, koje je jednota ili cjelina. Svi pristupi koji se ograničavaju samo na tijelo ili samo na psihu ili duhovno, nemaju zato potpune rezultate jer gubitak svijesti o cjelini ili jednoti našeg bića, upravo nastaje zbog neuravnoteženosti, nesklada i rascjepa u nama samima, labirint koji se gubi u nespoznaji o uzrocima bolesti, nemoći, zaostajanju i načinima kako da se izvučemo iz tih stanja.
Geometrija kao savršena matematika je početak svakog sklada i savršenosti, i zato joj se moramo uvijek vraćati jer se u njoj i kroz nju odslikavaju i struktura i dinamika, prostor i vrijeme ... reklo bi se život i sklad svega postojećeg.
Nekima nova godina počinje nakon Uskrsa, i započela sam raditi ovakve vježbe ili geometrije tijela ulaska u šire energetsko polje s pacijentima koji već imaju iskustvo tretmana, i s novima pacijentima kao dio tretmana. Ujedno, energetska geometrija se može raditi nevezano za liječenje i za osobe koje žele osjetiti takvu razinu iskustva i svjesnosti.


povratak25. 04. 2023.     16:09:51

GEOMETRIJA TIJELA  - UVOD U ENERGETSKO POLJE
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2024. Homeopatsko savjetovalište