NOVOSTI

REPROGRAMIRANJE MATRIKSA UZ POMOĆ TESLA LAKHOVSKY VISOKOVIBRACIONOG OSCILATORA

Novost iz Energetske sobe!

Odnedavno je u tretmane, opisani su u članku Reprogramiranje matriksa - Energetska soba, kao poboljšanje i osnaživanje cijelog postupka izliječenja i iscjeljivanja fizičkih simptoma i degenerativnih promjena, ujedno i za oporavak iz neuroloških, psihičkih, emotivnih i duševnih blokada, uveden učinkovit visokovribracioni uređaj.

Celltuner ( naziv uređaja ) Tesla Lakhovsky visokovibracioni oscilator je instrument s antenom s kojom terapeut ciljano tretira pojedine dijelove tijela.
Antena emitira snažne visokofrekventne signale negativnih iona i podržava negativni napon stanice ( minus 70 - 100 milivolta ) potreban za održavanje lužnatosti stanica i ujedno mijenja sadržaj krvi i tjelesnih tekućina već nakon pola sata tretmana.
Pored primjene u tretmanima, uređaj se može koristiti za proizvodnju strukturirane, heksagonalne vode za piće. Zračenje čini vodene stanice dostupnima i antioksidansima. Uz aktivaciju metabolizma, postoji čak i dinamizacija (povećana učinkovitost) hranjivih sastojaka, lijekova i dodataka prehrani.

Primjenom, već nakon pola sata mijenja se sadržaj tjelesnih tekućina, krvi i limfe i tu se vide velike mogućnosti za oporavak i poboljšanja kod iscrpljivanja organizma od umora, kroničnih slabosti i anemije, bolesti i posljedica konvencionalnog liječenja. Tretman je izvrsna limfna drenaža.
Preko fascie koja oblaže mišiće i sve tjelesne organe, i koja je neposredno povezana s nervnim receptorima i limfom, može se djelovati na sve druge organe. Na mjestima boli, upale ili već degenerativne promjene približavnjem antene događaju se deblokade i pokreće se složeni mehanizam oživljavanja i oporavak stanica, tkiva, organa.
Tretmanom se pospješuje i ubrzava djelovanje drugih tehnika liječenja i iscljeljivanja. Ujedno, podizanjem vibracije povećava ljekovitost prirodnih lijekova ( fitoterapija, homeopatija, antioksidansi, mikronutritienti, zdrava hrana ... ).
Višetejdnim i višemjesečnim liječenjem se mogu postići bitniji pomaci u izlječenju i oporavku od težih kroničnih i degenerativnih bolesti.

povratak05. 10. 2020.     13:41:24

REPROGRAMIRANJE MATRIKSA UZ POMOĆ TESLA LAKHOVSKY VISOKOVIBRACIONOG OSCILATORA
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2021. Homeopatsko savjetovalište