NOVOSTI

REPROGRAMIRANJE MATRIKSA - ENERGETSKA SOBA

Posebnost homeopatije je cjelovita slika jedne osobe, kao emocionalno i psihičko stanje preslikano u fizičko stanje i izgled pacijenta, i dodatno više o uzrocima koji su do toga doveli ... Ta sprega je toliko očita i kada odabirete najefikasniji lijeka za jedno jasno fizičko, akutno ili kronično stanje. U ponudi različitih lijekova, koje povezuje dokazano djelovanje kod određenih simptma, bolesti i stanja, usputna izjava pacijenta može biti presudna da otkrijete uzrok, traumu zbog čega i u kojim okolnostima se razbolio, i prepišete upravo taj lijek. Uostalom, iskusan i vješt homeopat bi vidio već u samom izgledu i izrazu lica, držanju, načinu govora i sadržaju glasa, disanju ... gdje je „zapeo“ sam sa sobom, u nekom odnosu, preuzeo nečije stanje i kako se nosi s time. Simptomi i bolesti su najčešće kao pratioci na vijugavom i dugom putu pacijentovih emocionalnih, psihičkih i fizičkih trauma i patnji.

Moguće da je nezavidno danas biti čovjek, u svijetu robotike i umjetne inteligencije. Čini se kao da se nema što više razvijati i očekivati kod ljudske vrste. Ili je u pitanju ipak nešto drugo, da je čovjek i njegova cjelovitost, i u današnjem kontroliranom i blijedom izdanju zbog kontrole od začeća do smrti, ipak presložen da bi s njim do kraja upravljalo. Moguće da i moderna znanost i neurološka istraživanja su daleko od spoznaje o svim mogućim granicama čovjekove percepcije i inteligencije. Ne zna se kada je zapravo započeo taj „rad na sebi“ koji prati sve faze razvoja čovječanstva ... jeli čovjek od početka bio jedno svjesno napredno biće, „dovoljno opremljen“ za svjesno življenje, i kasnije se negdje zametnuo ili to tek treba postati?

Misija „rada na sebi“ je moguće naš smisao ... više od naprednog obrazovanja i intelektualnih znanja, više od tema religioznih i duhovnih pravaca i škola tko i kakvi bi trebali biti ... Moguće da u nama „spavaju“ najdublje percepcije i svjesnosti, koje možemo deblokirati i živjeti svjesnost i znanja, potrebna za viši smisao, ispravnost i estetiku života.

Homeopatske konstitucije
Homeopatske konstitucije i njihov opis od fizičke pojave, metaboličkog sustava, emotivne i psihičke konstitucije i drugih bitnih detalja kod osobe određene konstitucije ... su sigurno pojedinačno, jezično i smisaono najdetaljniji opisi za svaku pojedinu, i ujedno po širini spektra homeopatskih likova najdorađenija knjiga ljudskih tiplogija. Mogli bi se složiti vrlo životni i upečatljivi kazališni komadi od konstelacije nekoliko najučestalijih konstitucija, ili naslikati portreti s izrazima i porukama svih tih lica, i druge umjetnosti koje bi pokazale osebujnost pojedinih konstitucija.
Potreba rada na sebi, na svom zdravlju i razvoju vlastite osobe, izražava jednu zrelost osobe. Homeopatija je unikatna, jer će Vam pomoći da slijedite samo svoju urođenu putanju i da otkrivate bogatstvo vlastitih osobina i sposobnosti. Pojasniti će i gdje smo, moguće, rođenjem bili zakinuti ili kojim se važnim osobinama i sposobnostima nije dala važnost i prioritet u odrastanju i odgoju. Tako možemo oživjeti nepokrenute i uspavane afinitete, poboljšati ono u čemu nismo jako dobri. Ta skala otvaranja spoznaje o sebi ... dovede do neobičnih „uvida i otkrivenja“, u osobi potakne motiv zbog kojeg vrijedi promijeniti se i napraviti zaokret u životu, jer se vide naše prilike i horizonti, ostvarivi i dokučivi ...

Homeopatski pregledi i razgovori mogu dosta posvijestiti o stanju zbog kojeg je pacijent došao na liječenje. Pacijent na pregled dođe osobno, donese nalaze i obično cijeli svoj život, kao priča koja je osnova za prepoznavanje njegove osobne konstitucije, obiteljske konstelacije i bitini životnih okolnosti. Osnova je za prepisivanje terapije i dalji slojeviti rad i razgovore.

Osoba koja se ne osjeća dobro ili joj je loše, obično nema „samo jedan zdravstveni problem“ ... kombinacija je nekog već dijagnosticiranog fizičkog stanja i bolesti, emotivne traume ili mentalnog umora, s čime se jako teško nosi. Nažalost, i osobe sve mlađe životne dobi proživljavaju takva složena iskustva vlastitog zdravlja i općeg stanja.

Energetska soba
Pacijenti koji dolaze u Homeopatsko savjetovalište, imaju privilegiju takvih homeopatskih susreta, koji su ujedno i energetski tretmani i seanse koji se odvijaju u odvojenoj energetskoj sobi. To je posebno neurološko i iscjeljujećuje iskustvo na nivou cijelog bića i tijela, i tijekom seanse se otpusti dosta napetosti, umora, strahova i briga s kojima je pacijent došao ... i doživi se jedno poticajno i sretnije raspoloženje.

Potreba rada na sebi je posebno bitna u ovom trenutku pandemije „kada više nismo, nego što jesmo svoji“ i svi smo zbog jedne ipak nametnute i ponižavajuće situacije, izloženi „određenom trpljenju i strahovima“ ... a time i posljedicama na zdravlje i naše cijelo stanje. Pisala sam o tome više u člancima o COVID-19 i Strah i potres, jer evo već nakon mjeseca dna javljaju se pacijenti od djece do odraslih zbog problema sa strahovima, slabostima, kod djece koja su u čvrstoj izolaciji i samo s roditeljiam mononukleoze, angine ... kod odraslih osoba moguće da se brzo jave isto simptomi grla na niovu štitine žlijezede, o čemu će biti osvrt u posebnom i dorađenom članku. Naglasak je o jednoj uspješnoj terapiji za liječenje Hashimota i terapijama, koje evidentno snižavaju antitijela. Također, sve nelagode koje u korijenu imaju emocionalnu i psihosomatsku podlogu ... cirkulacija, srčani i gastro simptomi, bolovi i ukliještenja ... Raspoloženja, nemir, nesanica, opća iscrpljenost, napetost i agresivnost .... uzrokovani strahovima i osjećajima nesigurnosti i neizvjenosti, biti će nešto s čime ćemo se posljedično još dugo boriti i preslagivati u sebi ... Za preporuku, dobro je u svakom prijelomnom i teškom trenutku, vidjeti priliku za novi, sadržajniji i smisleniji početak ... i upravo kada radimo na sebi, razvijaju se i otvaraju u nama urođene percepcije i intuicija, spoznaja koja poništava strah i otvara nove vidike.

povratak30. 09. 2020.     19:14:22

REPROGRAMIRANJE MATRIKSA - ENERGETSKA SOBA
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2023. Homeopatsko savjetovalište