NOVOSTI

Zanimljivost! Strukturirana voda H3O2 i njena ljekovitost

Strukturirana voda je ljekovita voda puna životne energije i ima funkciju čistača tijela. Potrebna je tijelu da bi stanični metabolizam radio kako treba i da bi stanice bile zdrave i funkcionalne.
Strukturirana voda je kao prirodna baterija koja čuva energiju, odlikuje se stabilnom strukturom koja se ne narušava pod djelovanjem vanjskih utjecaja. Po tome se razlikuje od sve druge vode (flaška, ionizirana voda i sl.) koje sadrže manje životne energije i kojima se energija mijenja ovisno o vanjskim utjecajima. Strukturirana voda se prirodno nalazi u našim stanicama i između ostalog služi za zaštitu stanica od neželjenih izvanjskih utjecaja (virusi, bakterije i sl.).
Dr. Gerard Pollack, koji je otkrio strukturiranu vodu u stanicama našeg tijela, nazvao ju je EZ voda i tvrdi da je strukturirana voda četvrto stanje vode što je na jednostavan način opisao u knjizi ”Četvrta Faza Vode: Iznad Krutog, Tekućeg i Pare”. Prema dr. Pollacku svi poremećaji u tijelu proizlaze iz pomanjkanja takve vode u stanicama. Strukturirana voda je alkalna i kao takva je izuzetno zdrava i pomaže kod cijelog niza fizičkih poremećaja i boIelesti. Za temeljito čišćenje tijela potrebno je 3 do 6 mjeseci svakodnevnog ispijanja strukturirane vode koja se pokazala kao odlično sredstvo za suzbijanje i oslobađanje od tumora.
Intervju sa dr. Pollackom i informacije o raznim tipovima vode pročitajte na:

Strukturiranu vodu po povoljnoj cijeni možete naručiti na 092/133-7533. Potrebno je donijeti svoju ambalažu. Obzirom na svoja specifična svojstva, strukturiranu vodu je moguće na kraći rok skladištiti i u plastične boce i kanistre bez da izgubi svoju strukturu i karakteristike.povratak17. 02. 2021.     09:15:33

Zanimljivost! Strukturirana voda H3O2 i njena ljekovitost
JADIZAJNSTUDIO \ ZOKIDIZAJN
© 2012. - 2024. Homeopatsko savjetovalište